Vacatures Administratie

Office manager (parttime) - Waalwijk

Je bent een betrokken collega met verantwoordelijkheidsgevoel. Één blik is voor jou voldoende om te weten wat er moet gebeuren! Iets voor jou? 
Gepubliceerd: 13-10-2020
Referentie nr:#BAJH01996

E-Commerce medewerker Duitse taal - Waalwijk

Beheers jij de Duitse taal en zou je dit graag willen combineren met jouw passie voor e-commerce ? Graag komen wij dan met jou in contact.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BAAL02048

E-Commerce medewerker Franse taal - Waalwijk

Beheers jij de Franse taal en zou je dit graag willen combineren met jouw passie voor e-commerce ? Graag komen wij dan met jou in contact.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#BAAL02047

Medewerker voorraadbeheer (ploegendienst) - Waalwijk

Starters opgelet! Wil jij alles in goede banen leiden voor een bekende merk omgeving Waalwijk? Ben jij flexibel ingesteld? Dan komen wij graag met je in contact! 
Gepubliceerd: 22-09-2020
Referentie nr:#BAJH01993

Sales Support Medewerker (Duitstalig) - Tilburg

Als Sales Support Medewerker kom je terecht in een internationale organisatie. Je staat dagelijks in contact met Duitslatige klanten om hen te voorzien van een passend advies omtrent orders.
Gepubliceerd: 08-09-2020
Referentie nr:#BAMS00857
Zoekcriteria
Disclaimer | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring | Privacy statement | RSS | Copyright © 2020 Bakker & Bosch HR Diensten - Created by Digi-D
Bakker & Bosch HR Diensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close