Zoekresultaten

Projectmanager / Adviseur Bouwlogistiek - landelijk

Ben jij ervaren in het coördineren en begeleiden van bouwlogistieke projecten. Dan zouden wij graag ons enthousiasme voor deze functie met jou willen delen
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAAL02112

Marketing Manager - Waalwijk

Ben jij een ervaren Marketing Manager? Ben je op zoek naar een afwisselende, internationale uitdaging? Ga je graag met een enthousiast team aan de slag? Lees dan snel verder! 
Gepubliceerd: 19-01-2021
Referentie nr:#BAJH02106

Sales Support - Tilburg

Heb jij enkele jaren werkervaring als sales support medewerker en wil je graag werken binnen een ambitieus bedrijf met een internationale klantenkring? Dan hebben wij de uitdaging die je zoekt! 
Gepubliceerd: 28-12-2020
Referentie nr:#BAJH02039

Tijdelijke Verhuurmakelaar (€2.869,- tot €3.513,-) - Omgeving Utrecht

Is het jouw passie om woningzoekenden te voorzien van een woonruimte? Ben je klantgericht en heb je enige ervaring in een soortgelijke functie? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BAEB02031

Operator 3-ploegen

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie als operator in een 3-ploegen systeem bij een klein en hechte organisatie? Dan is dit een top vacature voor jou!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#BANH02114

Teamleider dagelijks onderhoud - Omgeving Rotterdam

Als teamleider planmatig onderhoud ben jij technisch en financieel verantwoordelijk voor projecten vanaf de klantaanvraag tot en met de oplevering. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAMC02094

Ervaren woonconsulent (tijdelijk) - Omgeving Utrecht

Lef en ambitie? Creatief en doortastend? HBO denkniveau en je hart op de juiste plek? Dan is dit de functie voor jou!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAJT01716

Allround Opzichter (tijdelijk) - Regio Zuid-Holland

Voor een kleinere woningcorporatie in de regio Zuid-Holland zijn we op zoek naar een ervaren opzichter! Benieuwd? Lees dan snel verder!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#BAEB01924

Vastgoedadministrateur (€3.445 - €4.531) - Omgeving Zoetermeer

Het takenpakket bestaat uit vastgoeddata en beleidsdoelen inzichtelijk te maken. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en onderhoud van de woningvoorraad. De manier van...
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#BAT02093

Technisch Opzichter (€2.007 tot €2.971) - Omgeving Rotterdam

Je bent iemand die in (technische) oplossingen denkt. Samen met je collega's ga en sta je voor een plezierige woon- en leefomgeving voor onze bewoners! 
Gepubliceerd: 4 dagen geleden
Referentie nr:#BAEB01949
Zoekcriteria
Disclaimer | Algemene voorwaarden | Cookieverklaring | Privacy statement | RSS | Copyright © 2021 Bakker & Bosch HR Diensten - Created by Digi-D
Bakker & Bosch HR Diensten gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close